Kinderoptocht De Foekepot

Op dinsdag 13 februari organiseert de Foekepot, Jeugdcarnaval te Mill, al voor de 42e keer een kinderoptocht.

Al jaren laten de kinderen uit Mill en omgeving zien, dat ze heel creatief zijn en vaak heel originele bouwwerken kunnen maken. Misschien dat het dit jaar nog mooier wordt, omdat diverse kinderen van de Lens aan een workshop carnavalswagens bouwen heeft gewerkt. Dus de optocht wordt, zeker weten, ook dit jaar ontzettend leuk voor alle deelnemers en voor de toeschouwers weer een lust voor het oog om te bekijken. Met zijn allen maken we er weer een mooie speciale dag van.

Mocht je mee willen lopen, dan kan je voor de optocht in Myllesweerd, aan de Kerkstraat te Mill een deelnemersnummer ophalen.  Van te voren hoef je je niet op te geven.

Wil je echter samen met andere kinderen een groep maken, dan kan dat natuurlijk ook. Vanaf 3 kinderen ben je al een groep. Groepen moeten zich echter wel van te voren aanmelden. Dat kan tot en met dinsdag 6 februari a.s. bij Jeroen Spronk, Kanariestraat 43, te Mill, telefoon: 06 34299973 (liefst na 17.00 uur).

Maar je kan je ook via de mail opgeven. Die stuur je dan naar: kinderoptocht@germelaand.nl.

Voor de groepen zijn er 2 soorten prijzen;

  • groepen met begeleiding. Met begeleiding wil zeggen dat er in je groep verklede volwassenen meelopen.
  • groepen zonder begeleiding.

Voor iedere deelnemer is er na afloop een verrassing. De meest originele creatie maakt kans op een mooie prijs, namelijk:  de Willie Wortel Trofee.

Wil je mee doen? Dan moet je om 12.45 uur bij Myllesweerd, Kerkstraat 3 in Mill zijn. De optocht start om 13.11 uur.

Let op: na de optocht dienen de carnavalswagens achter Myllesweerd geparkeerd te worden.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter