Komende week valt hij in uw bus: De Blije Krant

U zult wel denken: wat is dat nu? Wordt de naam van onze Neije Krant gewijzigd?  Nee, wij kunnen u verzekeren, dat dat niet het geval is. De Neije Krant, die al zijn 10-jarig bestaan heeft gevierd, is nog steeds dé krant, die u wekelijks op de hoogte houdt van al het “neijs”  uit de regio.
En dat blijft ook zo! Vol met nieuws over al het lief en leed, dat zich afspeelt in Mill, Sint Hubert, Langenboom en Wilbertoord.


Maar volgende week (vrijdag 13 / zaterdag 14 oktober) komt er een extra blije krant uit, eentje waar je helemaal vrolijk van wordt. Ter gelegenheid van het 66-jarig bestaan van de Millse Carnaval is er een speciale krant samengesteld boordevol leuke weetjes, vrolijke interviews met blije mensen, grappige verhalen, heerlijke recepten, foto’s van lachende mensen, opgewekt nieuws, spelletjes en ander plezier én met het overzicht van alle feestelijke activiteiten in het jubileumweekend. Kortom een krant, waar je blij van wordt.

Dus hou uw brievenbus in de gaten! Mis ‘m niet! Deze speciale krant zal samen met De Neije Krant in uw bus vallen. Net als deze gewone wekelijkse Neije Krant is ook de krant rond 66 jaar carnaval in Mill op diverse plekken af te halen voor het geval u een extra exemplaar wilt hebben of dat u buiten het verspreidingsgebied van deze uitgave woont.

jubileumfeest

In het weekend van 27, 28 en 29 oktober viert Stichting Carnaval Mill het 66-jarig bestaan van het openbaar carnaval in Mill. Dit alles zal gebeuren in een tot feesttempel omgebouwde en sfeervol ingerichte Sporthal de Looierij in Mill. Voor de muzikale feestavonden van vrijdag- en zaterdagavond is de kaartverkoop begonnen. Toegang op vrijdag- en zaterdagavond is vanaf 16 jaar. De DJ’s zullen zorgen voor de juiste muziek en het beloven dus avonden te worden die je niet mag missen!

Super feestelijke receptie

De zondagmiddag is gratis toegankelijk. Op deze meer dan gezellige feestmiddag is iedereen van harte welkom, zullen tal van zusterverenigingen aanwezig zijn en is er ook een superfeestelijk muziek- en entertainmentprogramma. Ook andere clubs, verenigingen maar uiteraard ook alle andere carnavalsvierders hoopt SCM hier te mogen begroeten. Tijdens de start van deze middag worden alle vrijwilligers binnen Stichting Carnaval Mill in het zonnetje gezet.

Eten en drinken

 Gedurende dit jubileumweekend is er naast veel muziek en entertainment ook een uitgebreide horeca met heerlijke snacks. Kortom, reserveer deze data in je agenda en reserveer tijdig de tickets.

Programma jubileumweekend

Vrijdagavond 27 oktober: DJ Sil , Papa Lauda , Djenz en Los Banderos ;

Zaterdagavond 28 oktober: Prijsuitreiking Zuuk ut mar uut, Slapstick DJ Duo en de WetNecks;

Zondagmiddag 29 oktober: De Zware Jongens, DJ Joost en DJ Jan Smit;

Reserveer tickets via www.germelaand.nl