Mèkkeravond was een groot succes!

Vrijdag 25 november jongstleden vond er weer een editie plaats van de Mekkeravond. Dit alles speelde zich af in de theaterzaal van Myllesweerd. Het was er weer een flinke drukte en de kinderen hadden er allemaal enorm veel zin in.

De deelnemers aan deze avond waren dit jaar De WakaWauzen, De Losbollekes, De Carnavalsknallers, De zingende stuiterballen, De Mèkkerkwekkers en het duo Suuske en Wieske.
De avond werd supergoed gepresenteerd door het duo Ko (van der Ven) en Gijs (van der Maden).

Alle liedjes werden door de deelnemers twee keer ten gehore gebracht. Daarna had de jury de zware taak om uit al deze 6 geweldig mooie liedjes een winnaar te kiezen. Dat zal zeer zeker heel moeilijk voor hen zijn geweest.

Iets later dan gepland, zo rond de klok van 22.00 uur, was er ook nog de verschijning Jeugdheersers voor het carnavalsseizoen 2016-2017. Dat waren Prins Mike (Gerrits), Prinses Wies (Nabuurs) en Narrin Anouk (Beerendonk).
Zij mochten ook de prijs uitreiken aan de welverdiende winnaars van de Mèkkeravond en dat waren dit jaar de Losbollekes.

Stichting Carnaval Mill en de Foekepot wensen de Jeugdheersers maar ook alle kinderen van Mill een hele fijne carnaval toe.
Alaaf!!!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter