Millse heersers carnaval 2016 weer op ziekenbezoek

Zoals gebruikelijk, brengt het regerende prinsenpaar van SCM ’t Gèrmelaand vlak voor carnaval een bezoekje aan alle zieke Gèrme. Dit zowel aan huis als in zieken- en verzorgingshuizen. Prins Jan en prinses Kristel komen dan met een klein gevolg even langs om de Gèrme die door ziekte niet actief deel kunnen nemen aan de dolle dagen toch het carnavalsgevoel te brengen.

Maar ook jeugdprinses Dania en narrin Britt van de Foekepot gaan op ziekenbezoek. Dit bij alle kleine Gèrme die ziek zijn en daardoor carnaval moeten missen. Of deze Foekepotters en Foekepotterinnekes nu thuis of in het ziekenhuis verblijven, de regerende jeugdprinses en narrin komen met een klein gevolg langs. Dit zal ook vlak voordat het feestgedruis in alle hevigheid los barst gebeuren.

Hebt u een familielid die een bezoekje van deze heersers op prijs stelt? Neem dan contact op met de beheerders van de betreffende agenda’s. Op die manier kan een afspraak gemaakt worden en komt het prinselijk bezoek nooit onverwacht of ongelegen.

Neem voor een bezoekje van prins Jan en prinses Kristel contact op met Corry en Piet Toonen tel. 0485-452807. Voor een bezoekje van de jeugdheersers kunt u contact opnemen met Hans Derks van de Foekepot via tel. 06-12996065.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter