DJ-contest en thema avonden tijdens jongerenbals in Mill

 

Laatste voorverkoop woensdagavond 3 februari

Tijdens carnaval organiseert de Foekepot in Mill weer de fameuze en in de grote regio bekende jeugd- en jongerenbals. Dit doen zij in de grote zaal van Myllesweerd (Kerkstraat 3 Mill) op zondagavond, maandagavond en dinsdagavond voor jongeren vanaf groep 8. Jongeren tot en met 16 jaar kunnen deze avond van 19.00 uur tot 23.30 uur volop feesten en genieten van top muziek. Op maandag- en dinsdagmiddag zijn er carnavalsfeesten voor de jongere jeugd en hun ouders. Dit van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Thema’s en DJ-contest

Tijdens de jongerenbals is er elke avond een ander thema. Op zondagavond is dit een Beach party, de maandagavond wordt een heuse Jungle party en op dinsdag is er een Glow party. Ook is er iedere avond een DJ contest. Uiteindelijk mogen de bezoekers de winnaar kiezen van deze 3 avonden.

Voorverkoop

Voor deze avonden zijn kaartjes verkrijgbaar in de voorverkoop. Dit op woensdagavond 3 februari tussen 19.00 uur en 20.00 uur in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. De losse kaartjes kosten 5,00 euro per stuk. Voor een passe-partout, waarmee je alle avonden naar binnen kunt, zijn de kosten 12,00 euro. Kaartjes kosten op de avonden zelf 7,50 euro, mits niet uitverkocht. De jeugdbals op maandag- en dinsdagmiddag zijn gratis toegankelijk.

Meer weten over carnaval in Mill? Like de Facebookpagina van ’t Gèrmelaand of zie www.germelaand.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter