Muzikale en feestelijke start carnavalsseizoen in Mill – Prinsen- en Jongkerpaar verschijnt vroeg(er)

Zaterdag 12 november is het dan eindelijk weer zover. Dan staat de start van een hopelijk normaal en vol carnavalsseizoen op het programma. Stichting Carnaval Mill heeft samen met Myllesweerd een fantastisch muzikale, feestelijke en spannende avond in elkaar gezet. Want tijdens d’n Anvang verschijnt zowel het Jongkerpaar als het nieuwe Prinsenpaar van ’t Germelaand. Zorg dat je op tijd bent, want om klokslag 22.11 uur zal zowel het Prinsen- als Jongkerpaar verschijnen. Daarnaast zijn uiteraard de GerMills er te zien met hun splinternieuwe dans en zal het geheel muzikaal omlijst worden door live muziek van Toeternietoe en feestband de Party Criminals. Toegang helemaal gratis!

Party Criminals

Show, muzikaliteit én geniale humor in één concept op één avond? De band die dit voor elkaar krijgt komt uit de grensstreek Nederland / België: Party Criminals. Vijf doldwaze, gemoedelijke Belgische en Nederlandse muzikanten vuren de ene hit na de andere op je af. In een razend tempo krijg je een powershow te zien waarvan menig DJ stil wordt. ‘Als té gek niet gek genoeg is’ dan ben je echt toe aan de Party Criminals. De Party Criminals stappen in hun muzikale rollercoaster en vliegen door alle jaren en muziekstijlen heen met opzwepende mash-ups! Compleet met allerlei coole showelementen zoals een Co2 kanon en confetti-shooters, brengen de party Criminals een show om nooit te vergeten. Dit alles in combinatie met de spannende en spectaculaire verschijning van het nieuwe Jongkerpaar en Prinsenpaar maakt dat je deze avond niet mag missen.

Reserveer zaterdagavond 12 november in je agenda, de deuren van de Germestal in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 gaan om 19.00 uur open, het programma start om 19.30 uur en de toegang is helemaal gratis. www.germelaand.nl