Live Speuren naar prinsenpaar en jongkerpaar van ’t Germelaand nieuwe stijl

Vanaf aanstaande zaterdag 29 oktober gaan de speurders van ’t Germelaand weer live Prinsenspeuren naar het nieuwe Prinsenpaar van Ut Germelaand en het nieuwe Jongkerpaar. Dit keer gaan ze het op een andere, nog betere manier doen namelijk een YouTube liveshow. ‘t Germelaand zal vanaf dan elke zaterdag tot en met de bekendmaking op 12 november te beluisteren en bekijken zijn van 16.00 tot 17.00 uur.“

In deze nieuwe stijl kunnen we veel meer met de nieuwe hints die we zullen gaan krijgen,” aldus de speurders. “Kijkers kunnen live inbellen, waarbij we zelfs live videoverbindingen kunnen maken met de mogelijke Prinsenparen.”

De uitzendingen zullen live gestreamd worden op YouTube via de website www.prinsenspeuren.nl

Ook de speurders van de Verkuskoppe zullen naar hun nieuwe prinsenpaar speuren via deze live uitzendingen. De Bokken en de Klotstekers speuren naar hun boerenparen omdat hun vorig jaar verschenen prinsenparen contractverlenging hebben gekregen. De Bokken beginnen zaterdag om 14.00 uur, de Verkuskoppe om 15.00 uur, de Germe dus om 16.00 uur en de Klotstekers sluiten vanaf 17.00 uur de speuruitzendingen. De uitzendingen zijn zaterdag 29 oktober en zaterdag 5 en 12 november te zien. Op zaterdagavond 12 november start in zowel Langenboom, Mill, Sint Hubert als Wilbertoord het nieuwe carnavalsseizoen.

www.prinsenspeuren.nl