Na prinsenspeuren nu speuren naar jongkerpaar en boerenpaar in Mill

Foto Cockie Kremers “Wie zijn de opvolgers van het jongker- en boerenpaar 2019 in Mill”

Na 3 zaterdagen intensief speuren naar de prinsenparen gaan de komende 2 zaterdagen de speurders van ‘t Gèrmelaand op jacht naar het jongkerpaar en boerenpaar van de Gèrme. Op zaterdag 16 en 23 november van 18.00 tot 19.00 uur zitten de speurders in de studio van de Lokale Omroep Mill om samen met de luisteraars en volgers te speuren naar de identiteit van het jongker- en boerenpaar 2020. Via Facebook worden al wat aanwijzingen gegeven zodat iedereen mee kan speuren.

Zaterdagavond 23 november verschijnen zowel het nieuwe boerenpaar als jongkerpaar. Dit aansluitend aan de prinsenreceptie. Deze start om 18.11 uur in Myllesweerd. Rond 21.30 uur zal het nieuwe boerenpaar bekend gemaakt worden en rond 22.00 uur het 12e jongkerpaar.

 Op zondag 24 november zullen het kersverse boerenpaar en het jongkerpaar in de studio van de LOM aanwezig zijn voor een kennismakend interview. De aanvang van de interviews is 12.00 uur.

Frequenties

De Lokale Omroep Mill is via alle providers te horen en zien. Check voor alle frequenties en om wereldwijd live mee te kijken en luisteren www.lokaleomroepmill.nl