Prinsenreceptie prins Robert en prinses Marloes plus verschijning boeren- en jongkerpaar

Foto Cockie Kremers

Zaterdagavond 9 november verschenen prins Robert (Verweijen) en prinses Marloes (Peeters) als prinsenpaar van ’t Gèrmelaand 2019 – 2020. Zaterdagavond 23 november wordt hen een prinsenreceptie aangeboden. Deze start om 18.11 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3. Ook kan deze avond nog even worden teruggekeken op het vorige seizoen met ex-prinsenpaar Bram en Renske.

Iedereen die tijdens deze receptie wat bijzonders wil doen, act, liedje, dans of een toespraak wil houden, kan zich hiervoor aanmelden bij de organiserende commissie. Mail daarvoor tijdig naar prinsenreceptie@germelaand.nl en het wordt opgenomen in het programma.

Direct na deze altijd gezellige prinsenreceptie verschijnen het nieuwe boerenpaar en jongkerpaar van ’t Gèrmelaand. Rond 21.30 uur zullen als eerste in Myllesweerd boer Ties en boerin Anna op het podium verschijnen. Rond 22.00 uur is het vervolgens de beurt aan het nieuwe jongkerpaar.

De muzikale omlijsting deze avond, is naast enkele dweil- en feestorkesten, in handen van DJ Sil. Hij zal ook de after party muzikaal verzorgen. Toegang is helemaal gratis.