Nog slechts enkele kaartjes verkrijgbaar voor Millse pronkzittingen

De kaartjes voor de Millse pronkzittingen gaan als warme broodjes over de toonbank. Was de zitting van zaterdagavond 27 januari al direct tijdens de officiele kaartverkoop uitverkocht, ondertussen zijn er voor de zitting van vrijdagavond 26 januari nog maar 14 kaartjes verkrijgbaar. Deze zijn a 12,50 euro af te halen bij Cultureel Centrum Myllesweerd en bij de Directeur. Voor de zitting van zondagmiddag 28 januari zijn nog iets meer kaartjes te koop, maar ook deze is behoorlijk in trek bij de bezoekers. Voor deze zitting op zondagmiddag zijn de kaartjes niet alleen bij Myllesweerd en de Directeur te koop, maar ook bij ’t Lagerhuis.

Programma

Op het bomvolle programma van deze zittingen staan weer veel bekende namen. Zo hoort en ziet u er Bravro’s, WAD, Jut en Jul, Duk Zat, exprinsen, exprinsessen, en Los Amigo’s. Maar ook nemen Marianne van Hal en Gerard van den Buijs weer plaats in de buutton en is ook Frank Peters weer terug van jaren weggeweest met een buut. Nieuw in de buutton is Bas de Veer. Daarnaast komen de vrienden van het prinsenpaar met een optreden en zijn er dansen van de GerMills, de Elfkes en Germerinnekes. Dit alles vakkundig aan elkaar gepraat door presentatoren Gijs van der Maden en Ko van der Ven. Licht en geluid is weer in handen van Jack Roijendijk en vrijwilligers vanuit Stichting Carnaval Mill zullen samen met Myllesweerd de horeca verzorgen.

De zittingen starten op vrijdag- en zaterdagavond om 20.00 uur. Op zondag start deze om 15.00 uur. Er is een speciale langere pauze tijdens deze middagzitting om de inwendige mens te kunnen versterken. Hiervoor zijn diverse versnaperingen verkrijgbaar in Myllesweerd.

Meer weten over carnaval in Mill? Volg SCM ’t Germelaand via socials en zie www.germelaand.nl