Gèrme Paplepel voor net geboren kersverse Germe en Germerinnekes

Van zaterdag 10 tot en met dinsdag 13 februari is het weer carnaval. Al sinds 11 november zijn er regelmatig carnavalsactiviteiten in Mill als opwarmer voor de echte dolle dagen. Om ook te zorgen dat dit feest voor iedereen nog vele jaren gevierd kan en zal worden, wil Stichting Carnaval Mill de kersvers geboren Gèrme en Gèrmerinnekes carnaval met de paplepel ingeven. Vandaar dat men een eigen Gèrme Paplepel heeft gemaakt en deze zal worden aangeboden aan de ouders van kersvers geboren inwoners in Mill. Hiermee hoopt Stichting Carnaval Mill de basis te leggen voor nog vele decennia carnaval in Mill.

Dus zijn jullie trotse ouders, grootouders of bijvoorbeeld oom of tante geworden van een Gèrmke of Gèrmerinneke sinds november 2022? Laat het dan weten aan SCM ’t Germelaand. Mail de gegevens, indien mogelijk inclusief geboortekaartje, naar info@germelaand.nl. Hierna ontvangen binnen afzienbare tijd de ouders van deze kersverse Gèrm of Gèrmerinneke in Mill de speciale Gèrme Paplepel. Ouders wordt gevraagd een foto te maken van de baby met de Gèrme Paplepel, deze foto publiceert SCM ’t Gèrmelaand inclusief felicitatie op o.a. de eigen website en social media.

Meer weten of op de hoogte blijven van carnaval in Mill? Volg SCM ’t Gèrmelaand via social media of zie regelmatig www.germelaand.nl