Nomineer uw favoriete prinsenpaar of prinsenparen voor het carnavalsseizoen 2021 – 2022

Of alle activiteiten in het komende carnavalsseizoen alweer op die manier kunnen zoals we altijd gewend waren weet niemand. Maar SCM ’t Gèrmelaand gaat daar wel vanuit. Want wat hebben de echte carnavalsvierders het feesten, buurten, samen bouwen aan carnavalswagens, liedjes bedenken, acts voor zittingen uitwerken en alle carnavalsactiviteiten gemist. Dit wil men in ’t Gèrmelaand niet nog een seizoen missen. Daarom wordt carnaval 2021 – 2022 opgestart zoals elk gewoon seizoen in Mill. Diverse commissies hebben dan ook al de eerste vergadering achter de rug.

Zaterdagavond 13 november staat de Blèravond op het programma. Die avond zal ook het nieuwe prinsenpaar van ’t Gèrmelaand verschijnen. En iedereen kan hiervoor kandidaten aandragen en het eigen meest favoriete prinsenpaar of prinsenparen aanmelden. Een speciale (geheime) commissie gaat vervolgens samen met de Prinsen Begeleiding Commissie aan de slag om uit alle genomineerde paren het meest geschiktste paar te vinden en hen klaar te stomen voor een ongetwijfeld super feestelijk carnavalsseizoen.

Surf naar de website www.germelaand.nl en vul het formulier in. Het rechtstreekse adres is: Kandidaten Prinsenpaar | SCM ut Germelaand.

Op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen rond carnaval in Mill? Like de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en zie regelmatig www.germelaand.nl