Onthulling nieuwe Gèrmepaal!

Ook de technische commissie van Stichting Carnaval Mill heeft de laatste tijd niet stil gezeten.

Elk jaar weten de heren van deze commissie de theaterzaal van Myllesweerd weer om te toveren in een prachtig mooie zaal om carnaval te vieren. Zoals de blèrvond, de prinsenreceptie, de diverse pronkzittingen en de mèkkeravond voor de jeugd etc. etc.

Dit jaar werd het tijd voor een nieuwe Germepaal. Deze staat al jaren op de hoek bij Myllesweerd met een grote Germ erboven op. De paal was echter aan vernieuwing toe. Dus zijn de heren van de technische commissie aan de slag gegaan en het is gelukt om er een prachtig nieuw geheel van te maken. Deze paal is weer helemaal “up to date”  en kan nu weer jaren mee.

Deze nieuwe, moderne paal wordt voor het begin van de blèravond onthuld door de voorzitter van SCM, William van Gemert, zo rond de klok van 20.30 uur.  Zo wordt tevens symbolisch het carnavalsseizoen geopend.

Daarna start de blèravond.  Dit jaar zijn er 6 deelnemers, te weten Brabants Bont, de winnaars van vorig jaar, de Professors, De Foekepot, Altied Schik, Gij en Ik en 1 Grote Bende. Zij gaan met zijn allen strijden om met hun lied de carnavalsschlager te worden van het seizoen 2017-2018 en zo de felbegeerde Germebokaal te winnen.

Maar het hoogtepunt van de avond zal toch de verschijning zijn van de nieuwe Heersers van ut Germelaand 2017-2018. Wie zal het nieuwe Prinsenpaar worden?  Altijd weer een heel spannend moment.

Bij deze wil Stichting Carnaval Mill iedereen uitnodigen om bij deze happening aanwezig te zijn. Het aloude spreekwoord zegt het al, hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter