Optochtcommissie organiseert deelnemersbijeenkomst

De optochtcommissie heeft een bijeenkomst georganiseerd voor alle mensen die willen deelnemen aan de optocht van Ut Gèrmelaand op zondag 11 februari 2018.

Deze bijeenkomst is gepland op 20 november 2017 om 20.00 uur in Myllesweerd in  Mill, we willen dan samen met jullie praten over de gang van zaken, we willen graag horen waar jullie al mee bezig zijn en waar jullie eventueel al aan het bouwen zijn. Dit jaar hebben we een verandering doorgevoerd wat betreft de categorieën, we hebben dit jaar 3 categorieën waar je je kunt inschrijven, te weten: gemotoriseerd, ongemotoriseerd en individuelen.

Wellicht zijn er al een aantal groepen begonnen met het bouwen van een carnavalswagen, andere zijn misschien nog aan het nadenken over een idee. Wij willen als optocht commissie zoveel mogelijk groepen op de bouwlocaties gaan bezoeken en op deze manier in contact met de bouwers te komen om ervaringen uit te wisselen. Mogelijk kunnen we adviseren bij eventuele vraagstukken en/of andere oplossingen aandragen.

Graag willen we jullie mening en ideeën horen omtrent de organisatie van de carnavalsoptocht. Tevens zullen we het huidige optochtreglement nog eens extra onder de aandacht brengen.

Wij vinden het als organisatie belangrijk om de dialoog aan te gaan met jullie, zodat we kunnen inventariseren wat jullie belangrijk vinden voor een optocht. Misschien kunnen wij  jullie nog extra ondersteuning bieden op het gebied van…….

Wij zien jullie graag op de bijeenkomst van 20 november om 20.00 uur in Myllesweerd.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter