Prinsenpaar 2018-2019 van ut Gèrmelaand!

De Millse kermis is weer voorbij, met een zeer geslaagde nieuwe opzet, betekent dat ze deze formule ook voor Carnaval 2019 gaan gebruiken, alle commissies kunnen hier alvast rekening mee houden voor hun eigen activiteiten, we zijn erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Inmiddels zal iedere Millenaar wel weten dat de witte rook is verschenen. Dat wil zeggen dat de  Prinsenbegeleidingscommissie een volmondig “JA” hebben gekregen van het Nieuwe Prinsenpaar 2018-2019 van SCM ut Germelaand. Ook dit jaar heeft het nieuwe Prinsenpaar aangegeven er erg veel zin in te hebben, ze kunnen niet wachten. Zij gaan nu een spannende maar ook ontzettend mooie tijd tegemoet.

Ze kunnen nu verder gaan met alle voorbereidingen op het nieuwe carnavalsseizoen. Er zal een proclamatie gemaakt moeten worden. Past het Prinsenpak(ken) wel goed?  Inkopen moeten er ook gedaan worden , en een Prinsessenjurk(en) mag hierbij zeker niet ontbreken. Maar het moeilijkste gedeelte van de voorbereidingen is toch de geheimhouding van alles tot aan de verschijning. Elk jaar mag iedereen weer speuren naar de namen van het nieuwe Prinsenpaar, onze Speurders Ko, Gijs, Schepke en Anne van het Germelaand gaan het erg moeilijk krijgen dit jaar. Binnenkort kunnen weer de nodige aanwijzingen verwachten en kan het spel weer beginnen.

Op 10 november is in Myllesweerd de blèravond van het Gèrmelaand, voorafgaand aan de verschijning van het nieuwe prinsenpaar, wordt op deze sfeervolle avond  de nieuwe carnavalsschlager 2018-2019 gekozen.

Maar het moment suprême op deze avond is uiteindelijk toch de verschijning en iedereen vraagt zich af, wie oh wie worden toch de opvolgers van Prins Chris-Jan I en Prinses Jessica? Iedereen wil hier toch getuige van zijn?

SCM hoopt op een grote opkomst die avond, zodat we er met velen weer een prachtig feestje van kunnen maken.

Voor eventueel meer informatie verwijzen wij je naar onze website: www.germelaand.nl of volg ons op Facebook of Instagram.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter