Oproep deelname Mèkkerbal!

Zo direct na de kermis heeft de Foekepot alweer voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen. Zoals gebruikelijk wordt het seizoen geopend, door middel van een liedjes avond, het zogenaamde Mèkkerbal.

Deze avond vindt plaats op vrijdagavond 23 november a.s. in de grote zaal van Myllesweerd. Start van de avond is om 19.00 uur. En de bedoeling is dat zoveel mogelijk kinderen uit Mill gaan deelnemen deze avond. Dit kan met de klas of met je beste vrienden (of vriendinnen), maar uiteraard mag je ook alleen de uitdaging aangaan. Vorig jaar waren de winnaars van de Mèkkeravond: de Zingende Stuiterballen.

Als je het leuk vindt, dan kan je, door middel van een mailtje, jezelf of je groep opgeven. Het e-mailadres is: mekkerbal@germelaand.nl.  En als je je opgeeft, wil je dan ook meteen laten weten,  met welk liedje jullie mee willen doen en wie jullie contactpersoon is.  Dit om te voorkomen dat er twee dezelfde liedjes meedoen, Hiervoor geldt dan ook, wie het eerst komt, het eerst maalt.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je die stellen aan  Pamela Bisschops. Telefoonnummer is:  06 20099564 .

Dus aarzel niet en geef je  op voor deze altijd weer super gezellige avond.

Uiteraard treden de Elfkes en de Germerinnekes ook deze avond weer op. Deze meiden zijn allemaal al heel hard aan het trainen om weer een grandioze dans aan het publiek te laten zien.

Ook is er die avond de verschijning van de nieuwe Jeugdheersers van de Foekepot. Altijd weer de grote vraag? Wie oh wie volgen, Prins Cas I, Prinses Eline en Nar Bram op.

Voor nog meer informatie, kan je altijd terecht op onze website: www.germelaand.nl, of volg ons op Facebook of Instagram!

De organisatie van de Foekepot hoopt weer op een hoop deelnemers, zodat we er met zijn allen weer een mooi feest van kunnen maken.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter