Programma Stichting Carnaval Mill

Vrijdag 9 februari, geeft de jeugd van de Foekepot het startsein voor het carnavalsweekend. Vanaf 18.00 uur is in Myllesweerd de sleuteloverdracht.

’s Avonds is er het Jongkerbal bij café de Winkel.

Zaterdag is er om 18.30 uur een Carnavalsmis in de kerk. Om 20.15 uur is de sleuteloverdracht in Myllesweerd, waarna aansluitend het openingsbal is voor iedereen bij Café Royal.

Zondag trekt de grote optocht vanaf 14.11 uur door Mill. De prijsuitreikingen van de optocht zijn bij Royal en het Lagerhuis. Om 19.00 uur is er het Jongerenbal. Dit duurt tot 23.30 en is in Myllesweerd. Deze avond treden de Sjieke Bazen op.

Maandag staat in het teken van de Boerenbruiloft. Vanaf 13.00 uur in het Lagerhuis. Ook kan er die dag gedweild worden. De bus trekt vanaf 16.11 uur langs alle Millse kroegen. ’s Middags van 14.00 – 17.00 uur is er het Jeugd Germebal in Myllesweerd. ’s Avonds van 19.00- 23.30 uur is er weer het Jongerenbal. Te gast is de lievelings DJ van je zusje.

Dinsdag starten we traditiegetrouw met een goed carnavalsontbijt bij café ’t Centrum om 11.11 uur. Nadat iedereen gegeten heeft kan men naar de Kinderoptocht gaan kijken. Start hiervan is 13.11 vanaf Myllesweerd.  Om 14.00 -1 7.00 uur is er weer het Jeugd Germebal en uiteraard zijn er de prijsuitreikingen van de optocht. ’s Middags nemen de jeugdheersers al afscheid van de carnaval.

’s Avonds is de jeugd weer aan de beurt vanaf 19.00 – 23.30 uur. Dan komt Stuk TV een optreden verzorgen. 

Het afscheid van de carnaval en van het Prinsenpaar is vanaf 20.00 uur bij café ’t Centrum. Traditiegetrouw wordt dan ook de Germ in brand gestoken. En het licht in de nieuwe Germepaal wordt dan gedoofd. En dat betekent het echte einde van de carnaval.

Stichting Carnaval Mill wenst iedereen een heel fijne Carnaval toe met heel veel plezier en leut!

ALAAF    ALAAF    ALAAF!!!

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter