Pronkzittingen Ut Gèrmelaand in volle voorbereiding!!

Op zaterdag 16 januari a.s. starten de Pronkzittingen weer in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat te Mill. De andere avonden zijn op vrijdag 22 en zaterdag 23 januari.

Voor zaterdag 16 en vrijdag 22 januari zijn nog kaartjes beschikbaar. Deze zijn bij Paul en Annie Sweens te verkrijgen. Het adres is Dr. Moonstraat 4 en hun telefoonnummer is 0485 452478. De kaartjes kosten € 12,50 per stuk.
Zaterdag 23 januari is helaas helemaal uitverkocht.

Het belooft weer een leuke, gezellige avond te worden, met veel humor, dans en show. En dat met allemaal artiesten van eigen bodem.
Op het programma van dit jaar staan de Dansmariekes van de Foekepot, namelijk de Elfkes en de Germerinnekes. Ook de GerMills zullen niet ontbreken, net als de Bravro’s, Jut en Jul, ut Klien Grut, Duk Zat, Sivle en Lime en Hedekkes. En voor de allereerste keer doen Suze en Renske mee met de grote Pronkzitting. Bij de jeugd zijn deze moppentappers al langer bekend. Ook treden de Professors op met hun Carnavalsschlager “Grenzeloos Germeland”.
De tonpraters van dit jaar zijn Maarten van Tienen en Frank Peters. Bij de seniorenzitting is Pietje de Grondwerker te beluisteren

De presentatie van de pronkzitting is in handen van Jeroen vd Heuvel. Licht en geluid is in handen van ex-prins Jack Roijendijk. Dit jaar zal ‘t Lagerhuis de horeca verzorgen.

Voor de seniorenzitting, die op vrijdagavond 15 januari is, zijn alleen kaarten te krijgen op de avond zelf, bij Myllesweerd aan de kassa. Deze kaarten kosten € 7,50. Maar het programma is dan ook niet hetzelfde als de gewone pronkzitting.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter