Jeugd- en jongerenzitting

Ook dit jaar organiseert jeugdcarnavalsvereniging de Foekepot te Mill weer pronkzittingen voor de jeugd.
Dit jaar gaan Jeugdprinses Dania (v.d. Velden) en Narrin Britt (van Eijbergen) voorop met de carnaval voor de jeugd te Mill. Maar ook zeker zullen onze heersers aanwezig zijn op de altijd weer gezellige jongeren pronkzitting.

Dit vindt plaats in de zaal van Myllesweerd op zaterdag 30 januari en zondag 31 januari 2016. Maar hiervoor zoeken we uiteraard nog talent. Dus ben jij goed in zingen of dansen of allebei, of kan je heel goed moppentappen. Dan is de Foekepot uitgerekend op zoek naar jou. We zoeken Cabaret, Carnavalsnummers, Play back acts of andere hilarische uitvoeringen. Grijp nu je kans om je “Carnavalsact” op het toneel van Myllesweerd te laten zien.

Opgavenstrookjes zijn via de scholen verspreid. Deze kan je inleveren bij: Mariska Linders, Schoolstraat 31 te Mill, telefoon: 0653720818 of bij Astrid Vlaar, Leeuwerikstraat 86 te Mill. Maar je kan je ook digitaal opgeven via: jeugdzitting@germelaand.nl.
Vermeld in ieder geval heel goed je naam, de naam van de act. Ook even doorgeven wat voor soort act jullie hebben. Wie er contactpersoon is, je e-mail adres en uiteraard je telefoonnummer.
Je kunt je tot uiterlijk 15 januari nog opgeven.

De kaartverkoop voor de jongeren pronkzitting is op 27 januari a.s. van 17.00-18.00 uur in Myllesweerd. Voor de kinderen kosten de kaartjes € 3,50 en voor de volwassenen € 4,50.
Als de kaarten niet uitverkocht zijn, is het alleen nog maar mogelijk om een kaartje op de dag zelf van de pronkzitting te krijgen aan de kassa bij Myllesweerd.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter