Receptie voor kersvers prinsenpaar en jongkers in Mill

Op dit moment weten nog weinigen wie men op zaterdag 18 november als kersvers prinsenpaar en jongkers in Mill kan feliciteren. Want pas dit weekend, zaterdagavond 11 november zal het nieuwe prinsenpaar van ’t Germelaand verschijnen. Ook zal dan bekend worden wie dit carnavalsseizoen de jongkers zullen zijn. Hierbij is zaterdagavond 11 november iedereen van harte welkom in Myllesweerd, hun verschijning zal rond 22.11 uur plaats gaan vinden, toegang is gratis.

Receptie

Een weekje later, zaterdagavond 18 november wordt dit nieuwe prinsenpaar samen met de jongkers een receptie aangeboden. Ook hier is iedereen weer van harte welkom om deze nieuwe carnavalshoogheden de hand te drukken. Dit kan van 18.11 uur tot 21.11 uur in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Muzikale omlijsting is in handen van dweilorkest Moizat. Vanaf 21.11 uur start er een feestavond waarbij rond 22.00 uur ook het nieuwe boerenbruidspaar bekend gemaakt zal worden. Ook dit alles is gratis toegankelijk.

Aanmelden

Wilt u tijdens de receptie het woord richten tot het prinsenpaar of jongkers? Dan kunt u dit tevoren doorgeven, zodat dit in het programma kan worden opgenomen. Ook als er andere speciale zaken zijn die de organiserende werkgroep van deze receptie zou moeten weten horen zij dit graag. Stuur hiervoor een mailtje naar prinsenreceptie@germelaand.nl