Carnavalsseizoen voor de jeugd start 17 november in Mill

Vrijdagavond 17 november start ook voor de jeugd in Myllesweerd het carnavalsseizoen 2023 – 2024 met het Mekkerbal. Op deze avond zal er muzikaal gestreden worden om te zien wie het mooiste liedje heeft gemaakt voor dit nieuwe carnavalsseizoen. Tevens nemen die avond Jeugdprins Pieter (v.d. Weem), jeugdprinses Dirkje (Verweijen) en narrin Sterre (Spronk) afscheid als jeugdheersers en worden hun opvolgers bekend gemaakt. Deze avond is gratis toegankelijk.

Dit keer strijden maar liefst 7 groepen om de grote Mekkerbokaal. Zo laat de Raad van de Foekepot hun liedje horen. Maar ook de Mekkerbende is van de partij, die inmiddels op het voortgezet onderwijs zitten. De Kameleon levert 2 enthousiaste groepen en de LenS 3. Uiteraard laten de Herrieschuppers hun winnende nummer van vorig jaar nog een keer horen.

Maar er is nog meer te beleven. De dansgardes van de Foekepot staan ook weer paraat. De Germerinnekes met een spetterende gardedans en de Elfkes zorgen ervoor dat je niet naar Parijs hoeft af te reizen om het Disney gevoel te krijgen. Als topper natuurlijk de uitkomst van het nieuwe jeugdpaar en nar of narrin. Zij maken na hun verschijning bekend wie de grote winnaar is van het Mekkerlied 2024.

Meer weten over carnaval in Mill? Check de social media of zie www.germelaand.nl