Regionale pronkzitting voor en door iedereen met een verstandelijke beperking

Stichting Carnaval Mill organiseert op vrijdag 17 februari 2017 opnieuw de jaarlijkse pronkzitting voor mensen met een verstandelijke beperking uit de gehele regio.

Gezien alle voorgaande jaren gaat de organiserende commissie er ook nu weer vanuit dat het een super gezellige en feestelijke avond zal worden. De avond start om 19.00 uur in de Theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en zal tot 22.30 uur gaan duren.

Tijdens deze regionale pronkzitting staat feest, (mee)zingen en dansen op muziek die dit jaar verzorgd wordt door Jos Driessen en Leo Josemanders, voorop. Ook zal er die avond nog een speciaal prinsenpaar verschijnen om de avond nog meer sfeer te geven. Samen met prins Marco en prinses Marijke van ’t Gèrmelaand zal dit prinsenpaar de tent zeker op zijn kop gaan zetten. De after party zal verzorgt worden door DJ Mitch.

Maar naast al het hossen en feesten is er ook ruimte voor een aantal optredens op het grote showpodium. Iedereen met een verstandelijke beperking die zin heeft om op deze avond een optreden te verzorgen kan zich hiervoor aanmelden. Let op, vol is vol!

Belangstelling om een optreden te doen? Neem dan z.s.m. contact op met Francy Coppens door een mailtje te sturen naar regiozitting@germelaand.nl

Meer weten over carnaval in Mill en alle carnavalsactiviteiten? Like dan de Facebookpagina van ’t Gèrmelaand, volg ons Instagramaccount www.instagram.com/stichtingcarnavalmill of zie www.germelaand.nl

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter