Resterende tickets jeugdzitting komende zaterdag en zondag aan de deur verkrijgbaar

Foto Kira Deckers


Aanstaande zaterdagavond (15 februari) om 19.00 uur en zondagmiddag (16 februari) om 14.00 uur wordt in de theaterzaal van Myllesweerd in Mill de jeugd- en jongerenpronkzitting gehouden. Na de jeugdzitting op zondag is er tevens de receptie voor de jeugdheersers van de Foekepot. Op het programma veel dans, muziek en entertainment voor en door de jeugd uit Mill. Ook zal de Mekkerbende hun Mekkerlied 2020 zingen.


Kaartverkoop

Na de kaartverkoop van afgelopen woensdag zijn er voor zowel zaterdagavond als zondagmiddag nog een aantal tickets verkrijgbaar. Deze zijn voor aanvang van de jeugdzitting aan de deur verkrijgbaar. Voor kinderen kost een kaartje 3,50 euro en bezoekers van 17 jaar en ouder betalen 5,- euro.


Receptie

Op zondag 16 februari is het (na de jeugdzitting in Myllesweerd) om 18.11 uur tijd voor de receptie van de jeugdheersers van ’t Gèrmelaand. Op 22 november verschenen jeugdprinses Evy (Beerendonk) en narrin Jenna (Olivier) als nieuwe heersers over de Foekepot. Iedereen kan deze 2 enthousiaste jeugdheersers komen feliciteren. De toegang bij deze receptie is uiteraard helemaal gratis. De receptie start om 18.11 uur en duurt tot 20.00 uur.


Meer

Meer weten over alle activiteiten rond carnaval in Mill? Like dan de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en zie www.germelaand.nl