Sleuteloverdrachten aan jeugdheersers en prinsenparen in Aldendrielpark


Foto Femke van Gaal Janssen

Volgend weekend barst carnaval dan eindelijk los. Voor de jeugdheersers van de Bokken, de Gèrme, de Klotstèkers en Vèrkuskoppe is dat al een dagje eerder dan voor de grote prinsenparen. Zij krijgen namelijk al op vrijdagavond 21 februari de sleutel uit handen van Burgemeester Walraven.

Om 18.00 uur start deze sleuteloverdracht in het Aldendrielpark en iedereen is daarbij van harte welkom. Na deze sleuteloverdracht is er een groot feest met Blackfout. Muziekprogramma vrijdag 21 februari van 18:00 tot 01:30 – Jeugdsleuteloverdracht- Township Party met Blackfout- Jongkeravond met Silsation – Zanger Bas- DJ Danzzit

Op zaterdag 22 februari krijgen de volwassen dors(t)lustigehoogheden uit onze gemeente de sleutel van hun dorpen. Deze sleuteloverdracht start om 20.15 uur in het Aldendrielpark. Ook hierbij is iedereen uiteraard van harte welkom. De toegang van alle feestlocaties is alle dagen helemaal gratis.
Muziekprogramma zaterdag 22 februari van 16:30 tot 01:30- Beer Yoga + Feest DJ Joost – DJ Danzzit – Sleuteloverdracht – Maarten De Groot – Joey Festa – Schorre Chef & MC Vals


Deze sleuteloverdrachten worden door de Lokale Omroep Mill wel opgenomen, maar kunnen door het ontbreken van een verbinding tussen het Aldendrielpark en de L.O.M. studio niet live uitgezonden. De sleuteloverdracht aan de jeugd zal vanaf zaterdag op Tv te zien zijn en de overdracht van de sleutels aan de prinsenparen is vanaf maandag te zien bij de Lokale Omroep Mill.


De organisatie van de sleuteloverdrachten 2020 is in handen van SCM ’t Gèrmelaand.