Schrijf je in voor Mekkerbal in Mill – wie wordt de voice van ’t Germelaand?

Foto Kira Deckers

Op vrijdag 12 november start het carnavalsseizoen 2021 – 2022 voor de jeugd in Mill. Een dag later zal dit voor de grote Germe gebeuren. Dat alles zoals gebruikelijk in de theaterzaal van Myllesweerd. Op dit moment worden door de diverse commissies alle voorbereidingen getroffen om er weer een (normaal) mooi carnavalsseizoen van te maken.

Op de Mekkeravond zal gestreden worden om de titel Mekkerlied 2021 – 2022 en de bijbehorende bokaal. In het seizoen 2019 – 2020 werd deze door de Mekkerbende gewonnen. Om de bekende redenen was er vorig jaar geen Mekkerlied en waren er ook geen nieuwe jeugdheersers. Maar dit seizoen zal alles op alles worden gezet er weer een feestelijk carnavalsseizoen van te maken. Dat wil zeggen dat ook jeugdprinses Evy (Beerendonk) en narrin Jenna (Olivier) dit seizoen opvolgers gaan krijgen. Ook deze zullen vrijdagavond 12 november verschijnen. Deze nieuwe jeugdheersers worden gekozen uit de jeugdraad en dansmariekes. Wil jij prins, prinses of nar worden? Meld je dan aan als lid van de jeugdraad, voor de dansmariekes geldt op dit moment een wachtlijst.

Aanmelden voor de jeugdraad van 11 kan via foekepot@germelaand.nl. Wil je deelnemen aan de Mekkeravond? Laat dit dan weten aan Pamela Bisschops op 06 20 09 95 64 of mail naar mekkerbal@germelaand.nl en je ontvangt dan alle informatie.