Schrijf tijdig (online) in voor kinder- en grote carnavalsoptocht in Mill

Foto: Pamela Bisschops

Op dinsdagmiddag 25 februari start om 13.11 uur de kinderoptocht van ’t Gèrmelaand. Alle kinderen, ook van buiten Mill kunnen hieraan deelnemen. Deze start en eindigt in het Aldendrielpark, waar net als vorig jaar het gezamenlijke vijf dagen durende carnavalsfeest gehouden zal worden.

Op zondag 23 februari staat de grote carnavalsoptocht op het programma. Deze start die zondag om 14.11 uur in de Leeuwerikstraat en trekt via het centrum ook langs het Aldendrielpark op. Na de grote optocht is er een after party met diverse DJ’s op het marktplein.

Er zijn weer leuke prijzen te winnen bij zowel de kinder- als grote carnavalsoptocht. Voor alle deelnemende kinderen aan de kinderoptocht is er na afloop sowieso een leuke verrassing. De prijsuitreikingen zijn net als de rest van alle feesten in het Aldendrielpark.

Inschrijven

Voor reglementen en inschrijven kan men online terecht op www.germelaand.nl. Daar is alle benodigde informatie te vinden en zijn ook contactgegevens te vinden voor eventuele extra informatie.