Bijzondere en gezellige boerenbruiloft verwacht in Mill

Foto Cockie Kremers

Voor het eerst in de geschiedenis van de boerenbruiloft in Mill bestaat het boerenbruidspaar uit 2 dames. Boerin Lies (Miranda Thoonen) en boerin Anna (Miranda Krijnen) vormen namelijk dit carnavalsseizoen het boerenpaar van ’t Gèrmelaand. Sowieso zijn de vrouwen goed vertegenwoordigd bij alle carnavalshoogheden in Mill. Bij de jeugd zwaaien prinses Evy en narrin Jenna dit seizoen de scepter, Isa en Neeltje zijn de jongkvrouwen en Miranda en Miranda het boerenpaar. Ook is er prinses Marloes en is prins Robert de enige man in de Millse carnavalstop.

Carnavalsmaandag

Boerin Lies en boerin Anna zullen, als alles volgens plan verloopt, op carnavalsmaandag 24 februari in de onecht worden verbonden. Dit vanaf 14.00 uur in het Aldendrielpark waar ook dit keer het gezamenlijke carnavalsfeest gehouden zal worden. Inderdaad, als alles volgens plan verloopt. Want bij een boerenbruiloft weet je het maar nooit of alles goed gaat en of er geen bezwaren komen. Ook is het nog wat onduidelijk wie de rol van buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) op zich zal nemen. Men doet er goed aan om tijdig aanwezig te zijn op deze boerenbruiloft om niets van dit alles te missen. De feestlocatie gaat om 13.30 uur open.

Enthousiast

Zeker is wel dat het een groot feest gaat worden. Want het boerenpaar is enorm enthousiast en dat slaat gegarandeerd over op de bruiloftsgasten. Als vaste bezoekers van alle activiteiten en evenementen in Mill weten Lies en Anna ook wel wat feesten en gezelligheid is, ze zijn stamgasten van café Libre, actief lid van de Millse Handbal Vereniging (MHV’81) en volgen samen met een clubje vrienden en vriendinnen het Nederlands voetbalelftal bij wedstrijden in binnen- en buitenland. 

Iedereen

Iedereen is van harte welkom op deze boerenbruiloft op carnavalsmaandag. Hierbij is boerenkleding uiteraard niet verplicht, kaartjes kopen of reserveren is niet nodig en de toegang is voor iedereen helemaal gratis, zoals overigens alle activiteiten tijdens carnaval in het Aldendrielpark.

Muziek

Dit jaar is de muzikale omlijsting tijdens de boerenbruiloft, de receptie en aansluitend bruiloftsfeest in handen van DJ Benzel en het legendarische duo quwi. Ook het Pretpakket zal hun carnavalsschlager 2020 komen zingen voor Lies en Anna.

Meer weten over carnaval in Mill? Zie www.carnavalmill.nl en www.germelaand.nl