Vernieuwde kaartverkoop pronkzittingen SCM Ut Gèrmelaand 2020

Foto Cockie Kremers

Dit carnavalsseizoen is de kaartverkoop voor de pronkzittingen in Mill NIET op derde kerstdag. Deze zal namelijk pas gehouden worden op zondag 19 januari 2020. Om 15.00 uur gaan de deuren van café de Winkel aan de Hoogstraat 3 in Mill open en om 17.00 uur start de kaartverkoop. Er is die middag ook volop entertainment om in de sfeer te komen voor de pronkzittingen. Per persoon zijn a € 12,50 6 kaartjes te koop. Reserveer deze datum alvast in de agenda.

De altijd gezellige pronkzittingen zelf worden gehouden op vrijdagavond 31 januari en zaterdagavond 1 februari. Deze starten om 20.00 uur in de theaterzaal van Myllesweerd. Op zondag 2 februari is er een middagzitting en deze start om 15.00 uur. Ook tijdens deze middagzitting zal het volledige programma te zien zijn. De horeca is tijdens de zittingen in handen van café de Winkel. Gedurende de middagzitting zullen zij ook zorgen voor extra snacks en broodjes.

Meer weten en op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen binnen carnaval Mill? Volg SCM ’t Gèrmelaand via Social-media en zie ook www.germelaand.nl