Voorverkoop jongerenbals dinsdag 12 januari voor carnaval Mill

Zoals al jaren gebruikelijk is, organiseert de Foekepot tijdens carnaval de jongerenbals in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat te Mill. Deze avonden zijn op zondag- 7, maandag- 8 en dinsdagavond 9 februari. Dit is voor alle jeugd vanaf groep 8 van de basisschool tot en met 16 jaar. De aanvang hiervan is 19.00 en om 23.30 uur gaan we de deuren weer sluiten.

Dit jaar hebben we elke avond een thema. Op zondagavond is dit een Beach party. De maandagavond wordt een heuse Jungle party en op dinsdag hebben we een Glow party.
Ook willen we iedere avond een DJ contest houden. Uiteindelijk mogen de bezoekers de winnaar kiezen van deze 3 avonden.
Voor deze avonden zijn kaartjes verkrijgbaar in de voorverkoop. Deze vindt plaats op dinsdag 12 januari 2016 in Myllesweerd van 19.00 – 20.00 uur. De losse kaartjes kosten 5,00 Euro per stuk. Voor een passepartout voor alle 3 de avonden betaal je slechts 12,00 Euro.

De voorverkoop op 12 januari is voor iedereen woonachtig in Mill

Op vrijdag 15 januari zijn alle andere belangstellenden van harte welkom op de voorverkoop van 19.00 – 20.00 uur. Deze voorverkoop is ook bij Myllesweerd. En uiteraard zijn de prijzen ook 5 Euro en voor een passepartout 12,00 Euro.

Ten slotte zal er op woensdagavond 3 februari wederom in Myllesweerd een laatste kans zijn om kaarten in de voorverkoop aan te schaffen. Op deze avond is iedereen van harte welkom en zijn we wederom tussen 19.00 en 20.00 uur aanwezig.

Mochten de avonden niet uitverkocht zijn, dan kan men op de avond zelf aan de kassa kaartjes kopen voor 7,00 Euro per stuk.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter