Weer vol programma tijdens Regionale Pronkzitting in Mill

Foto Cockie Kremers

Stichting Carnaval Mill organiseert op vrijdagavond 14 februari weer de Regionale Pronkzitting. Een avond speciaal voor iedereen met een verstandelijke beperking uit de gemeente Mill en Sint Hubert en omgeving. Het programma start om 19.00 uur in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en de toegang bedraagt 3,- euro.

Programma

Op het programma ook dit keer weer veel optredens vanuit de doelgroep zelf en enkele optredens uit de Millse zittingen plus het Blèrlied van het Pretpakket. Maar de avond start traditioneel met de verschijning van een eigen prinsenpaar. Dit seizoen komt dit uit vrijetijdsclub Yahoe, maar wie het zijn dat blijft een verrassing tot vrijdagavond 14 februari. De presentatie zullen John Peterse, Jeroen v.d. Heuvel en Marinus Verweijen verzorgen. Muzikale omlijsting is net als vorig jaar in handen van DJ Jack. Het programma duurt tot ongeveer 23.00 uur.

Meer weten over de vele activiteiten en evenementen in het Millse carnavalsseizoen? Like dan de Facebookpagina en zie www.germelaand.nl