Wie oh wie worden de opvolgers van Prins Jack en Prinses Marieke?

De “R” zit alweer in de maand en het is bijna het derde weekend van september. Dus onze prinsenkeuzecommissie heeft  er de laatste tijd alweer veel tijd en energie ingestoken om de opvolgers van het prinsenpaar van het afgelopen seizoen te zoeken.

Prins Jack II en Prinses Marieke hebben een enerverend carnavalsseizoen achter de rug.
Er was een huwelijksaanzoek op zaterdagavond en op dinsdag avond zijn ze ook nog daadwerkelijk in het huwelijksbootje gestapt. Dat was voor vele mensen in Mill een complete verrassing.

Maar wie weet wat ons nieuwe Prinsenpaar dit jaar allemaal in petto heeft voor ons allemaal . De tijd zal het ons leren.

In ieder geval hebben Emil, Jeroen, Anke en Judith samen met de “geheime commissie” besloten welk paar ze gaan vragen.  Dit gaat waarschijnlijk nog VOOR de Millse kermis gebeuren. Dus dan kan er met de kermis weer flink gespeurd gaan worden.

7  November a.s. zullen we weten wie volgend jaar carnavalvierend Mill, voor zal gaan als het 58e Prinsenpaar van het Gèrmelaand.

Maar voor die tijd zullen de speurders erg hun best gaan doen, om er al eerder achter te komen wie het Prinsenpaar van het Gèrmelaand in 2016 zal zijn.

En uiteraard komt er ook een prinsenpoll op de website: www.germelaand.nl.

Ook kan je ons altijd via facebook (SCM ut Gèrmelaand) volgen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter