Wie wordt 63e prinsenpaar van ’t Germelaand – Zowel jongkerpaar als prinsenpaar verschijnen tijdig

Zaterdagavond 12 november zal het eindelijk duidelijk worden. Wie wordt het 63e prinsenpaar van ’t Germelaand. Naar verluid is het hetzelfde paar als wat vorig jaar in de startblokken stond voor het seizoen 2021 – 2022. Maar zoals bekend werd daags tevoren alles afgeblazen in verband met een hernieuwde lockdown door corona. Ze hebben dus een jaar langer voorbereidingen kunnen treffen maar ook een jaar lang dit alles geheim moeten houden.

Dit 63e prinsenpaar zal zaterdag 12 november samen met het nieuwe jongkerpaar verschijnen in de tot feesttempel omgebouwde theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. In eerdere openingsbals van Stichting Carnaval Mill wilde het nog wel eens laat worden voor het prinsenpaar verscheen. Dit zal op 12 november tijdens d’n Anvang niet zo zijn. Er is een strak programma en daaruit blijkt dat om 21.45 uur de procedure voor verschijning start. Om 22.11 uur zal zowel het nieuwe jongkerpaar als prinsenpaar op het podium staan.

Vanaf 19.30 uur start echter al het programma in Myllesweerd met enkele officiële handelingen, Toeternietoe is er te horen en er zijn optredens van o.a. de GerMills. Maar de Party Criminals zijn er ook. Zij zorgen voor enkele sets met de beste feestmuziek voor iedereen. Dat alles voorzien van veel show en entertainment. De toegang is helemaal gratis. www.germelaand.nl