Boer zoekt Vrouw nadert de ontknoping

Op zaterdag 21 november verschenen Christ’l van de Burgt en Bas van Lith als het 38e boerenbruidspaar van ’t Gèrmelaand, Ze werden verwelkomd in de stijl van het veel bekeken programma Boer zoekt Vrouw. Deze beelden zijn nog steeds terug te kijken op www.germelaand.nl. Op carnavalsmaandag 8 februari worden zij in de onecht verbonden en is er naast een boerenbruiloft ook een boerenbal en zelfs een heuse boeruhh afterparty!!! Iedereen, boer, boerin of niet, het boerenbruidspaar Ties en Anna hopen vele gasten te mogen begroeten in ’t Lagerhuis voor een meer dan fantastisch feest. Toegang is hier uiteraard helemaal gratis! En wie weet, is er dan ook de mogelijkheid voor een ‘Meet and Greet’ met de Millse Yvon Jaspers.

Na een succesvolle boerenbruiloft nieuwe stijl in 2015 wil de organisatie heel graag in 2016 hieraan een goed gevolg geven. Voor de boerenbruiloft zijn we ook dit jaar weer te gast  in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg. Daar zal het boerenpaar in de onecht worden verbonden, aansluitend is er een boerenbal en een boerenbuffet. Dat alles met live muziek van de band Kènneh. Dit alles is voor iedereen gratis toegankelijk en daarmee een ideale activiteit om als startpunt te gebruiken voor het dweilen, als pauzeplaats van het dweilen of om er gewoon een hele middag gezellig met de hele familie, vriendenclub en wie dan ook te feesten. Boerenkleding is hierbij uiteraard niet verplicht en de toegang is helemaal gratis.

Wilt u deelnemen aan het boerenbuffet? Reserveren om aan te schuiven kan door een mailtje te sturen naar boerenbuffet@germelaand.nl . Een week na de openstelling van de inschrijving hebben al ruim 30 mensen een plekje gereserveerd voor het boerenbuffet. Een zekere Marco reserveerde zelfs via boeren@buffet.nl met de tekst:  “Ik wil graag reserveren voor 1 persoon voor het buffet van de boerenbruiloft op 8-febr.Ben een grote eter. Dus gin kiender bordje klaar zetten.” Nou Marco, bij Stephan en Hanneke in ’t Lagerhuis zul je niks tekortkomen!

Wil je liever bellen om je op te geven voor het boerenbuffet, dat kan ook bij Koos Nabuurs via tel. 06 – 29 28 73 03. Op maandag 8 februari start dit buffet om 17.00 uur en is er erwtensoep, boerenkool met worst en wortelstamp met hachee. De kosten bedragen 8,50 euro per persoon. Voor kinderen tot 16 jaar is er ook een kindermenu beschikbaar. Kosten hiervoor bedragen 4,00 euro.

Programma maandag 8 februari 2016
12.00 uur Zaal open
12.30 uur Begin Boerenbruiloft
14.15 uur Receptie
15.00 uur Feest met band ‘Kenneh’
17.00 uur Boerenbuffet (vooraf reserveren op boerenbuffet@germelaand.nl

De boerenbruiloft 2016 wordt gehouden in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill en is voor iedereen gratis toegankelijk. Graag tot dan!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter