Dit weekend bekendmaking Millenaar van het jaar 2015

Er zijn nog 2 avonden waarop cabaret duo Jut en Jul de Millenaar van het jaar 2015 bekend kan maken. Dat is morgenavond, vrijdag 22 januari of aanstaande zaterdag 23 januari. Dit zal gebeuren tijdens de 2 laatste pronkzittingen van SCM ’t Gèrmelaand. Deze starten om 20.00 uur in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Bezoekers van de eerste 2 zittingsavonden waren zeer enthousiast over het aangeboden programma.
 
Tijdens de zittingen hoort en ziet u: de Dansmariekes van de Foekepot, dat zijn de Elfkes en de Germerinnekes. Ook de GerMills ontbreken uiteraard niet, net als de Bravro’s, Jut en Jul, ut Klien Grut, Duk Zat, Sivle en Lime en Hedekkes. Er zijn buuts van Frank Peters en Maarten van Tienen. En voor de allereerste keer doen Suze en Renske mee met de grote Pronkzitting. Bij de jeugd zijn deze moppentappers al langer bekend. Ook treden de Professors op met hun Carnavalsschlager “Grenzeloos Germelaand”.
 
Voor zaterdagavond zijn nog precies 4 kaartjes verkrijgbaar. Voor vrijdagavond nog enkele meer. Belangstelling deze prima pronkzittingen te bezoeken? Reserveer dan snel via Annie en Paul Sweens aan de Dr. Moonsstraat 4 in Mill tel. 0485-452478. Kaartjes kosten 12,50 euro.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter