Carnavalsontbijt bij Grandcafé ’t Centrum

Zoals al weer enkele jaren gebruikelijk is, organiseert Jack Rooijakkers samen met Stichting Carnaval Mill op dinsdagochtend een ontbijt voor heel carnavalvierend Mill. Locatie café ’t Centrum.
Aanvang is om 11.11 uur en er zal een uitgebreid buffet klaar staan, zodat iedereen een goede bodem kan leggen voor de rest van de dag. Ook zullen alle Hoogheden hierbij aanwezig zijn.
Dit jaar kunt u bij het reserveren uiteraard ook weer aangeven of je een zitplaats wilt bij het carnavalsontbijt. We reserveren die dan namelijk graag voor je.
Je kunt reserveren voor dit uitgebreide carnavalsontbijt bij Francien en Jack Rooijakkers via tel. 0485-451904, bij Jeroen van de Heuvel, telefoon: 06-20057384 of door een mailtje te sturen naar ontbijt@germelaand.nl. Kosten voor dit alles is € 7,50 per persoon en kinderen t/m 12 jaar betalen € 3,75.
Laten we gezellig met zijn allen, de laatste carnavalsdag heel feestelijk beginnen door eens een heel goed ontbijtje te nuttigen. Toch de belangrijkste maaltijd van de dag. En het is heel gezellig om met een groot gezelschap zo de dag te beginnen.
Aansluitend is iedereen dan mooi op tijd om de Kinderoptocht te bekijken, waarvan de start bij Myllesweerd aan de Kerkstraat te Mill is.
Stichting Carnaval Mill wenst iedereen alvast een smakelijk ontbijtje toe.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter