Voorbereidingen jubileum carnaval in Mill in volle gang

In het weekend van 27, 28 en 29 oktober viert Stichting Carnaval Mill het 66-jarig bestaan van het openbaar carnaval in Mill. Dit alles zal gebeuren in een tot feesttempel omgebouwde en sfeervol ingerichte Sporthal de Looierij in Mill.

Voor de muzikale feestavonden van vrijdag- en zaterdagavond is de kaartverkoop begonnen. De zondagmiddag is gratis toegankelijk. Op deze meer dan gezellige feestmiddag is iedereen van harte welkom, zullen tal van zusterverenigingen aanwezig zijn en is er ook een superfeestelijk muziek- en entertainmentprogramma.

Gedurende dit jubileumweekend is er naast veel muziek en entertainment ook een uitgebreide horeca met heerlijke snacks. Kortom, reserveer deze data in je agenda en reserveer tijdig de tickets.

Jubileumkrant
In samenwerking met De Neije Krant wordt er ook een jubileumkrant uitgegeven. In deze krant wordt via interviews en foto’s teruggekeken op diverse zaken rond 66 jaar carnaval in Mill. Deze jubileumkrant zal in het weekend van 14 oktober huis aan huis worden verspreid in zowel Mill als Langenboom, Sint Hubert als Wilbertoord.

Programma jubileumweekend
Vrijdagavond 27 oktober: DJ Sil , Papa Lauda , Djenz en Los Banderos;
Zaterdagavond 28 oktober: Slapstick DJ Duo en de WetNecks;
Zondagmiddag 29 oktober: De Zware Jongens en DJ Jan Smit;
Reserveer tickets via www.germelaand.nl

Let op
Op zaterdagavond 28 oktober start de feestavond om 20.00 uur met de prijsuitreiking van de dorpsquiz Zuuk ut mar uut. Deze quiz, met ook aandacht voor dit carnavalsjubileum, zal op zaterdagavond 7 oktober gehouden worden. Deelnemers aan de quiz hebben via hun contactpersoon bericht ontvangen over deze quiz en de toegang voor deze prijsuitreiking. Inschrijven voor Zuuk ut mar uut is ook nog mogelijk. Zie www.zuukutmaruut.nl