Voorbereidingen mekkeravond ook weer gestart!

De aftrap van het jeugdcarnaval wordt dit jaar georganiseerd middels de Mekkersavond. Dan kan de jeugd van Mill hun carnavalsschlager ten gehore brengen en een vakkundige jury zal uiteindelijk een winnaar kiezen. Daarmee win je dan de Mekkerbokaal, maar dat niet alleen, ook kan je diverse keren met jullie winnende carnavalsschlager optreden. En men mag zelfs het nummer opnemen in een echte studio. De hele carnaval kan er dan meegezongen worden door iedereen, want tijdens de carnaval zullen de winnende carnavalskrakers regelmatig door de speakers over het Aldendrielpark schallen.

Mocht je bij jezelf denken, nou dat wil ik weleens meemaken, geef je dan met je klas of met je vriendjes of vriendinnetjes op, via de mail bij: mekkerbal@germelaand.nl. Natuurlijk mag je ook voor een solocarrière gaan. Je weet maar nooit!

Als iets niet helemaal duidelijk is, dan kan je ook altijd nog Pamela Bisschops bellen. Haar telefoonnummer is: 06 20099564.

Dit alles vindt plaats op vrijdag 22 november 2019 in Myllesweerd aan de Kerkstraat te Mill. Aanvang van de avond is 19.00 uur. Na de presentatie van alle liedjes zal meteen de onthulling plaatsvinden van de nieuwe Jeugdheersers van de Foekepot. Wie zullen Prins Devin I, Prinses Anne en Narrin Maud opvolgen en de scepter tijdens de carnaval over de jeugd zwaaien? Altijd weer een heel spannend moment.

Dus kinderen van Mill, aarzel niet, klim in de pen om een mooi lied te schrijven en geef je op.

Foekepot heeft weer erg veel zin in carnaval 2019-2020 en hoopt dat er vele kinderen uiteindelijk zullen deelnemen aan deze, altijd zeer gezellige, Mekkeravond. Dus horen we snel van jullie.